Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Червень » 15 » "Бібліотечне літо"
1:22 PM
"Бібліотечне літо"

"Бібліотечне літо-2017" у розпалі

 

13 червня до бібліотеки села Малий Фонтан на екскурсію завітали вихованці молодшої і старшої групи дитячого садочка. Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідувачка клубом Ірина Попенко  майстерно перетворились на улюблених казкових героїв малечі Аріель та клоуна Кльопу. На малечу чекала книжкова виставка "Українські казки", відео-вікторина "Подорож до Країни Казок", танці під пісню "Ах казка, казка", цікаві загадки та чарівна торбинка з іграшками-звірятками, безліч веселих ігор на дитячому майданчику в місцевому парку.

Цікава еко-екскурсія "Лікарські трави Поділля" пройшла на цьому тижні і в Гидеримський сільській бібліотеці. Завідувачка бібліотекою Василиса Полуденна разом з відвідувачами літнього шкільного табору "Сонечко" збирали цілющі трави рідного краю та знайомились за допомогою книжок з їх лікарськими властивостями. Запам'ятався присутнім і конкурс на кращий віночок здоров'я та краси "Хто вміє віночок вити, той вміє життя любити".

Бібліотечне літо в селі Борщі також багате на цікаві заходи, веселі ігри, яскраві виставки, незабутні знайомства з книжками, розгадування карколомних загадок, декламування складних скоромовок, кольорові малюнками на асфальті "Ура, літо!", захопливі прогулянки по лісу, театралізовані знайомства з новими героями казок з бібліотекарем Наталією Іванковою, яка кожен день дивує малечу чимось новеньким.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 538 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz