Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Червень » 7 » "Бібліотечне літо"
3:06 PM
"Бібліотечне літо"

"Літо на 12 балів" в селі Нестоїта

 

"Бібліотечне літо" в селі Нестоїта розпочалося одразу "на 12 балів". Стартувало воно 1 червня "Святом радості та надії". В цей день на шкільному майданчику педагогами та сільським бібліотекарем Наталією Стопчанською для дітей були організовані розважально-ігрові та пізнавально-інформаційні заходи: літературна гра "Острів читання",  мандрівка "Книжок Країна чарівна у гості нас чекає", вікторина "Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо", конкурс малюнків на асфальті "Веселий світ дитинства" та презентація книжкової виставки "Літо на 12 балів".

Цікавим заходом "Бібліотечного літа" стала і енциклопедія дозвілля "Ура, канікули!", яка пройшла 7 червня і поєднала екскурсію бібліотечним закладом, презентацію книжкової викладки "Літо, море, пляж - яку книжку взяти в багаж", основою якої стали книжки від фонду "Теплі серця", подаровані В. Осіповим в рамках благодійної програми "Книги - дітям села", конкурс малюнку на асфальті  "Мрії про Україну: дитячий погляд" та конкурс бодіарту "Найкумедніший клоун".

Не залишився без уваги учасників літнього табору і бібліотечний Тиждень краєзнавства "Краю мій, тобі моя любов!", який запам'ятався циклом інформаційних бесід про історію та сьогодення Нестоїти, про видатних людей та творчих майстрів краю "Пізнай свій рідний край!", "Обереги, що не губляться віками".

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 619 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz