Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Червень » 17 » "Бібліотечне літо"
9:47 AM
"Бібліотечне літо"

На "Книжковому острові скарбів" у Малому Фонтані

 

"Книжковий острів" Малофонтанської сільської бібліотеки запропонував своїм читачам знайти  справжні скарби капітана Флінта, взявши участь у бібліоквесті "Скарби капітана Флінта". 
Для учасників квесту бібліотекар Ірина Дмитрієва підготувала цілу низку веселих та цікавих конкурсів, завдань та ігор на шляху до шляху до піратських скарбів. Вона посвятила дітей у пірати, провела  конкурс "Пірат-ерудит", зачитала гумористичний вірш Едуарда Успенського "Бабушка и внучек". За "справжньою піратською картою" діти мандрувала островами "Хитрого Джека", "Казкарки Саллі", "Рибячого хвоста", "Безлюдний", зустрічались з відважним Рибаком, Робінзоном, відповідали на питання вікторини "Данетки", відгадували загадки, підкорювали небезпечне болото, перетворювались у героїв казки "Рапунцель". Здолавши всі випробування та зібрав всі підказки, читачі знайшли скарб у своїй бібліотеці.

Детальніше про хід квесту читайте на сторінках блогу ЦБС




 

Переглядів: 594 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz