Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Червень » 10 » "Бібліотечне літо"
8:54 AM
"Бібліотечне літо"

Літо на "книжкових островах"

 

Яка все-таки чудова пора - канікули! Діти з нетерпінням чекають останнього дзвоника, їм набридло навчатись, хочеться розважатись, гратись і відпочивати. А весело і змістовно відпочивати дітям допомагає  програма «Діти + книга = веселе літо» ("Бібліотечне літо"). Бібліотекарі методичних центрів мандрують районом з розважальною ігровою програмою, а сільські бібліотекарі разом із вчителями працюють на літніх пришкільних майданчиках - "книжкових островах".
2 червня в Новоселівську сільську бібліотеку завітали вихованці  старшої групи дитсадка "Колосок", для яких завідуюча бібліотекою Олена Швець провела
екскурсію "Подорож книжковим містом", розповіла, що таке бібліотека і запропонувала  книжечки для дошкільнят. А 3 червня завідуюча бібліотекою разом із фахівцем  КРЦСССДМ Інною Хімік запросила учнів 1-4 класів на бібліогалявину "Літо на книжкових островах". Діти вирушили у веселу подорож "Казковим", "Пригодницьким", "Пізнавальним" та  "Винахідливим" островами, змагались у конкурсі «Чи уважний ти читач?», у вікторині «У царстві живої природи» та прийняли участь у флешмобі «З якої ти казки?».
Для учнів середніх та старших класів 7 червня був організований
краєзнавчий марафон «Рідне село у вулицях і обличчях» вулицями рідного села.
В селі Куяльник тиждень розпочався з
інтелектуальної гри "Веселі та начитані", проведеної бібліотекарем Марією Каназірською для школярів 1-4 класів. А 7 червня діти зібрались у бібліотеці  на поетичний струмок "Природа надихає", де юні поетеси читали свої  нові вірші та спілкувались.
В цей день бібліотекар села Малий Фонтан Ірина Дмитрієва запросила маленьких читачів на
конкурс малюнку "Веселкові барви дитячих фантазій", де діти малювали улюблених книжкових героїв та сюжети улюблених  творів.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

 

Переглядів: 624 | Додав: Olga | Теги: бібліотечне літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz