Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Серпень » 12 » Бібліотечне літо
9:28 PM
Бібліотечне літо

День Чомусиків та Всезнайок

 

Теплого серпневого ранку маленькі мешканці села Малий Фонтан наввипередки поспішали до бібліотеки, бо там на них чекало несподівано цікаве дійство - День Чомусиків та Всезнайок "Книголюбчики та Книгознавчики".

Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва зуміла майстерно захопити дитячу увагу і повести маленьких читачів за собою в захоплюючий світ книги.

 

Вона розповіла малечі про різні жанри дитячої літератури, яка мешкає на поличках бібліотеки, про людей, які створюють книжки: придумують цікаві історії, складають гарні вірші, прикрашають  яскравими малюнками, друкують книжкові сторінки.

Потім надійшла черга літературної вікторини "З якої казки?", і книголюбчики та книгознавчики всі до єдиного дали відповідь на кожне питання, навіть на саме складне, тому що всі діти дуже люблять читати книжки, а найбільше всього -  казки.

Літературну вікторину змінила "Абетка українських загадок", де також не було переможців та переможених.  Маленькі Всезнайки уважно слухали кожну загадку, дружньо розмірковували над нею і швидко відгадували точну і правильну відповідь.

Наприкінці заходу увагою присутніх заволоділа Земинська Карина, яка розповіла вірш про книгу.

Захід закінчився, але діти не поспішали розходитися. Вони гортали сторінки книжок, розповідали один одному про прочитані книги, обмінювались думками, і ще довго в бібліотеці звучали дитячі голоси.

Переглядів: 636 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz