Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Грудень » 9 » Акція за здоровий спосіб життя
3:13 PM
Акція за здоровий спосіб життя

Право на здорове майбутнє


8  грудня в центральній районній бібліотеці в рамках Тижня права пройшла акція «Я обираю життя», в якій прийняли участь студенти 2-го курсу Котовського медичного училища.
Ведучі заходу - бібліотекарі Олена Попова та Людмила Лук’янчук познайомили присутніх з історією виникнення шкідливих звичок та навели жахливу статистику залежності від цих звичок в нашій країні та області.
На зустріч зі студентами завітали адвокат місцевої юридичної консультації, депутат районної ради Андрій Бондар, який розповів молоді про адміністративну та кримінальну відповідальність за  зловживання шкідливими речами, зупинився на правовій літературі, зачитав статті з кримінального та адміністративного кодексів, закріпивши свою доповідь реальними прикладами з власної практики.
На прикладах реальної долі молодих людей нашого міста, які були заарештовані та притягнуті до відповідальності,  розпочала зустріч зі студентами і старший оперуповноважений Котовського відділу поліції, майор Олеся Сухарська, яка  аргументовано відповіла на всі запитання юнацької аудиторії.
Під час заходу для студентів була презентована
книжкова виставка «Зупинись: небезпечно!», запропонований перегляд тематичних відеороликів про переваги здорового способу життя та поетичний гумористичний марафон «З гумором про сумне».
Завершився захід невеликим
флешмобом «Мої права - моє життя», під час якого юнаки та дівчата продемонстрували плакати  проти шкідливих звичок та склали яскраву «Квітку здоров’я».

 

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 777 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz