Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Квітень » 2 » "А всі дороги провадять до людей..."
5:44 PM
"А всі дороги провадять до людей..."
 "А всі дороги провадять до людей..."

"А всі дороги провадять до людей..." - ці слова Антуана де Сент-Екзюпері не випадково стали темою  засідання районного літературного клубу "Джерело", яке відбулося 30 березня 2012 року в центральній районній бібліотеці в рамках Тижня дитячого та юнацького читання. Напевно, кожен із нас, згадавши маленького принца, по-новому подивився на цей світ. Чи не разом із маленьким принцом ми мріємо про якісь особливі, свої зорі. Свої заповітні мрії та бажання мають і учасники клубу "Джерело", які зібралися в цей день в колі друзів та шанувальників поезії. Це - вчителі  Т. Н. Кушнір (Мардарівка) та Л. А. Гожа  (Любомирка), учні сільських шкіл району: Оля Базилько (Мардарівка), Юля Гармасюк (Борщі),  Валентина Ботнарюк (Соболівка), Ксенія Голуб (Куяльник), Катя Думбрава (Липецьке) та Настя Гаєвська (Любомирка). Кожен з них спробував озвучити свої мрії та  поділитися ними з присутніми. 

     А скільки різноманітних людських мрій втілено письменниками та поетами на сторінках книжок! Якоюсь легкістю і особливим добром віє зі сторінок літератури, з полиць, на яких величаво і урочисто, мов стражі людської духовності, стоять книги. І серед цих книг є  літературні перлини нашого краю, збірники письменників Котовщини, авторські книжки місцевих поетів. З цими книжками, а також з цікавими фактами щодо літературного життя Котовщини познайомили учасників засідання бібліотекарі ЦРБ О. В. Попова та Л. Д. Поросятковська.

   Навіювати мрії, переконувати, кликати в дорогу завжди здатне магічне поетичне слово, своєрідний щоденник душевного стану людини. Кожен автор, пропускаючи слово через свою душу, віддає поезію людям, бо вона належить усім.

Зігрітими душею, написаними серцем поетичними рядками щедро поділилися з усіма запрошені на засідання місцеві поети Т.В.Адельфіна та Г. О. Колесов, Т. Я. Бакул, керівник клубу "Джерело" Л. М. Ісаєва, а потім уважно слухали вірші юних дарувань, вірші, в яких вже є і мрії, і почуття, і душевне хвилювання та  сподівання і надії на добро.



Переглядів: 1271 | Додав: Olga | Теги: поезія, мастер-клас, джерело | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz