Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2023 » Квітень » 03

«Струни серця» Степана Олійника

 

Сьогодні, 3 квітня, бібліотеки країни відзначають 115-ту річницю з дня народження видатного українського сатирика й гумориста Степана Олійника, ім'я якого відомо не лише в Україні, але й далеко за її межами. Поет-гуморист, сатирик, лірик, майже чотири десятиліття віддав праці в літературі і понад п'ять десятирічь – журналістиці. Боровся за ствердження добра і правди, чесності й благородства. Без його творчого доробку неможливо уявити українську літературу.

Переглядів: 468 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-04-03 | Коментарі (0)

Зодчий душі людської

 

3 квітня вся Україна відзначає 105-річницю від дня народження Олеся Гончара, людини світу і чарівного Дніпра, совісті і світоча української нації, лірика, письменника і публіциста, критика, громадського та державного діяча, літературознавця, борця за мир і людські права, академіка, який довгий час очолював спілку письменників України, був головою Українського державного комітету захисту миру, членом Всесвітньої Ради Миру, депутатом Верховної Ради, Героєм України. Пам'ять письменника вшанували і бібліотеки Куяльницької громади.

Переглядів: 365 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-04-03 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz