Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2023 » Лютий » 08

Подорож у літературний світ Жуля Верна

 

Сьогодні, 8 лютого, виповнюється 195 років від дня народження відомого усьому світу французького письменника Жуля Верна, людини, якій судилося залишитися в історії батьком-засновником літературного жанру наукової фантастики.

Хто з нас не чув про такі захопливі романи, як "П'ятнадцятирічний капітан", "Діти капітана Гранта," чи "Двадцять тисяч льє під водою", якими захоплювались декілька поколінь читачів з різних країн? Автор шестидесяти трьох романів, двох збірників повістей і оповідань у 97 томах, більше сорока п’єс та десятка науково-популярних книг, перекладених багатьма мовами, морально «не застарів» і зараз. І сьогодні його романи про науку та незвичайні пригоди і подорожі продовжують бентежити розум все нових і нових читачів.

Саме йому, великому фантасту, присвячені книжкові виставки, огляди літератури, літературні подорожі, тематичні відеоперегляди, які проходять цими днями в ряді бібліотек Куяльницької громади.

Переглядів: 311 | Додав: bibliotekar | Дата: 2023-02-08 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz