Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2021 » Лютий » 15

Свято Стрітення в селі Станіславка

 

15 лютого українці відзначають Стрітення Господнє – одне з дванадцяти найбільших свят християнського року, яке завершує Різдвяний  цикл. З давніх давен в народі Стрітення вважають святом зустрічі зими з весною. Цього дня за переказами, зима з весною змагаються. Хто з них переможе, той і буде до кінця місяця господарювати.

На свято Стрітення в селі Станіславка за ініціативою учителів молодших класів Бузовської С.А., Копіци О.І.,  Трачук Л.В. та завідувачки сільською бібліотекою Валентини Христич було проведено етнографічне свято «Стрітення відзначаємо, весну-красну зустрічаємо».

Переглядів: 1456 | Додав: Olga | Дата: 2021-02-15 | Коментарі (0)

"Босоніж по снігах і травах..." у поетичному салоні "Бестселер"

 

14 лютого в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС панувала святкова та радісна атмосфера. І виною цьому стала  прем`єра першої авторської збірки талановитої поетеси, члена читацького салону "Бестселер" Тетяни Таланцевої  "Босоніж по снігах і травах", яка відбулась в Міжнародний день дарування книжок та Святого Валентина.

Переглядів: 1406 | Додав: Olga | Дата: 2021-02-15 | Коментарі (0)

Афганістан - мій біль, моя пекуча пам'ять

 

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-річниця виведення військ з Афганістану. Кривава афганська війна забрала тисячі людських життів, змінила стільки доль, принесла страждання і сльози, і за кожним воїном-афганцем, які стійко та мужньо виконували інтернаціональний обов’язок  – свій життєвий подвиг, своя доля. Це їх, воїнів, які повернулися живими, і які склали голови в Афганістані та інших «гарячих» точках світу, вшановували бібліотеки Куяльницької громади низкою патріотичних та пам’ятних заходів.

Переглядів: 1380 | Додав: Olga | Дата: 2021-02-15 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz