Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Главная » 2019 » Грудень » 13

Під парасолькою Закону

 

З 9 по 15 грудня в бібліотеках Куяльницької громади проходили заходи в рамках Всеукраїнського тижня права та Дня прав людини, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН в 1948 році, який відмічається 10 грудня. Будь-яка людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями, коли необхідно знати свої права і обов’язки, тому більшість правових бібліотечних заходів були направлені на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права і свободи людини і громадянина серед дітей та підлітків.

Переглядів: 597 | Додав: Olga | Дата: 2019-12-13 | Коментарі (0)

"Від зірниці до зірниці хай лунають вечорниці"

 

Відродження народних обрядів, традицій та свят є одним із напрямів роботи краєзнавчого відділу центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС. Почався цикл зимових свят, коли саме молодь збиралася на вечорниці, щоб повеселитися, пожартувати, поворожити на свою долю. Саме на такі Андріївські вечорниці до бібліотеки завітали студенти медичного училища імені В. Жуковського.

Переглядів: 576 | Додав: Olga | Дата: 2019-12-13 | Коментарі (0)

Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz